Hvad er en serum - og hvordan bruger jeg den?

onsdag den 14. december 2011

Vi møder mange kunder, der er i tvivl om hvordan (og hvorfor) man bruger en serum - så her er en kort forklaring.

En serum er et tillægsprodukt til din almindelige hudplejerutine; et ekstra produkt, man kan bruge i de perioder man føler, at huden trænger til noget ekstra.


Serum er typisk et tyndflydende produkt med et meget højt indhold af aktive stoffer. Et serum vil være målrettet specifikke hud-problemer; f.eks. anti-age, glød, pigmentering eller rødme.

Serum kommes på ren hud under creme. Man kan selv vælge om man vil bruge serum både morgen og aften eller en af delene.

Hvornår vil man vælge at bruge en serum?

Serum giver dig mulighed for at blive i din vante rutine, med de hudpleje produkter, du plejer at bruge. Ved at tilføre en serum kan du opnå andre resultater, uden at du skal skifte alle produkter ud.

Mange oplever at deres hud reagerer på årstiderne skiften, og at de eksempelvis om vinteren har brug for noget mere. Her kan en serum give mere beskyttelse.

Hormonelle forandringer ved f.eks. graviditet kan også give anledning til at huden i en periode, kan have godt af ekstra kærlighed.

Nogen har måske en stor begivenhed de skal til (bryllup, rund fødselsdag) og vil gerne vise sig fra deres bedste side. Så kan en serum give huden det ekstra, der gør den sund og levende at se på.

Vil du vide mere om serum - kan du se vores udvalg her.

Eller kom ned i en af butikkerne, så hjælper vi dig med at vælge den serum, der passer til lige netop dig.

No Comments Yet, Leave Yours!