Snyd dig til større læber - helt naturligt

torsdag den 24. november 2011

Velformede læber ser sexede ud.

Er du fra naturens hånd ikke udstyret med fyldige, sensuelle læber er der alligevel meget du kan gøre, så dine læber synes større.


Plej læberne
Sørg for at dine læber er velplejede og ikke tørrer ud. Beskyt læberne om dagen med læbepomade, lipgloss eller læbestift og brug en læbepomade om natten. Er dine læber meget tørre eller sprukne er Tromborg Lip Cure din ven i nøden. Se al vores læbepleje


Beskyt læberne
Vælg produkt; Matte læbestifter er mere udtørrende end cremede læbestifter, lipgloss skal påføres ofte og læbepomader fås i mange konsistenser.

Vælg det produkt, der passer dig bedst. Du kan se alle vores læbefarver her

Make-up tips
Farvevalg
Undgå meget mørke farver til læberne. Matte farver vil også få læberne til at synes smallere. Gå efter lysere farver og skinnende, bløde konsistenser. Vælg en farve, der klæder din hudtone - og glem om den passer til kjolen eller neglelakken.

Lip liner
Brug en lip liner i samme farve som læbestiften og ALDRIG en lip liner der er mørkere end læbestiften. Lip liner males altid på kanten af læben og ikke på huden udenom, men vær særlig omhyggelig i mundvige og på amor-buen - her kan man godt snyde en lille bitte smule og male læberne større, men kun meget, meget lidt!
Mal lip liner indad, så den ikke kun sidder som en kant, men også toner læben - det vil se mere naturligt ud, da lineren holder længere end både gloss og læbestift.

Læbestift
Brug ikke et tykt lag læbestift. For bedst holdbarhed påføres læbestiften med en læbepensel. Alternativt kan du duppe læbestiften på med en finger - det giver et mindre tungt udseende - og giver dig mulighed for at bruge din fest-læbestift til daglig, da det er meget lettere at styre hvor meget farve, der kommer på læberne.

Gloss
Brug lip gloss over læbestift, eventuelt bare som et dup midt på læben - på både over- og underlæbe. Glossen reflekterer lyset og giver læberne fylde.

Lip plumber
Der findes læbepleje, der øger blodcirkulationen i læberne og dermed gør dem større - Jane Iredale Just Kissed fås i 7 smukke farver - og virker ved hjælp af ingefær og pebermynte.

Optisk snyd

Farve
Brug en lysere farve midt på læben og en mørkere farve på resten af læben. Understreg gerne med et dup lipgloss midt på læben. 

Concealer
Brug en concealer rundt om læberne - een tone lysere end huden. Jane Iredale Active Light er velegnet (typisk i farven 2 eller 3) er meget let at bruge til dette formål. Concealeren males rundt om læberne (og ikke på læberne selv). Dette vil få læberne til at se større ud. Eventuelt bruges den kun på overlæben, hvis overlæben er smal. 

Highlighter
Virker tanken om concealer for massiv, kan du også duppe en lysreflekterende highlighter lige over amorbuen. Husk at tone ud og ikke bruge for meget. Det kan være Tromborg Lip/eye/cheek i farven misty rose.

Er det for meget? Så kom ned i en af butikkerne, så viser vi dig det gerne!
No Comments Yet, Leave Yours!