7 tips til smuk vinterhud

tirsdag den 22. november 2011

Når temperaturen falder oplever vi at rigtig mange kunder kommer ind i butikkerne og spørger efter en federe creme.

Mange oplever at deres hud føles tørrere, bliver ru, mere rød og skaller eller føles stram.

Her er de 7 ting vi oftest råder vores kunder til:

1: Brug en blidere rens
Når man renser huden fjerner man samtidigt også noget af hudens naturlige fedt. At skifte ansigtsvask ud med en rensemælk eller en rensebalm vil for nogle være nok. Der findes milde renseprodukter, der renser i dybden, men som også tilfører huden næring. REN No. 1 Cleansing Balm er meget dejlig; det er en fast balm, der masseres over hud og øjne - herefter fugter man ansigtet med vand og masserer balmen indtil den bliver cremet og let at vaske af.

2: Husk at eksfoliere
Befri din hud for døde hudceller, så giver du din ansigtscreme meget bedre vilkår. Ligger cremerne oven på et tykt lag døde hudceller, trænger de dårligere ned. Eksfolier helst om aftenen og brug en god natcreme eller fugtmaske bagefter. Balance Me Radiance Face Mask er et godt bud.

3: Fugtmaske 1-2 gange om ugen
En god fugtmaske kan give huden et ordentligt skud fugt. Nogle fugtmasker skal ikke skylles af og kan derfor med fordel bruges om aftenen - og dermed sparer man på sin natcreme. Lad masken sidde - tør eventuelt overskydende maske af med en serviet - og gå til ro. Elemental Herbology Facial Souffle er en uovertruffen fugtmaske.

4: Brug en serum
En serum giver huden et ekstra skud aktive stoffer, så huden bliver mere modstandsdygtig og hudcellernes regenerering øges. Vælger du en cremet serum, får huden mere fugt tilført end en gelé baseret serum - og er derfor et godt valg til en vinter-ramt hud. Måske Ren Keep Young and Beautiful Serum er noget for dig?

5: Prøv en ansigtsolie
Mange bliver helt forskrækkede når vi anbefaler dem en ansigtsolie - og de forestiller sig, at de bliver fedtglinsende og at deres make-up vil glide af i uskønne striber. Men nej - frygt ikke. Ansigtsolier er meget lette at bruge og meget drøje i brug. Brug få dråber olie under din creme. Det vigtigste er at olien ikke bruges alene - den skal enten på huden under cremen, blandes i cremen, eller påføres fugtig hud. På denne måde vil olien trænge hurtigt ind og beskytte huden optimalt. Dyre, men dejlige Rudolph Care Acai Facial Oil er ren luksus til tør og træt hud.

6: Skift til en federe creme
Orker du ikke flere skønhedsrutiner, er pengepungen ikke til en masse forskellige hudplejeprodukter - eller er dit liv bare komplekst nok i forvejen, så skal du måske bare have en federe creme. Topsælgeren blandt fede cremer er Jurlique Moisture Replenishing Day Cream - fås ikke federe, men brug bare en lille smule, så rækker den langt.

7: Beskyt huden med mineralpudder
Mineralpudder lægger et beskyttende lag på huden, så skal du ud i blæst og frost, er et lag mineralpudder en god beskyttelse til sart hud. Tromborg Mineral Foundation er en sikker vinder.

Vælg de råd ud, der lyder mest rigtigt for dig - prøv dig frem!

No Comments Yet, Leave Yours!