Dermaroller - Hvad kan 192 nåle gøre for din hud?

onsdag den 16. september 2015

I jagten på evig ung, glat og jævn hud er en tur omkring Dermaroller en nødvendighed.

Dermaroller - eller micro-needling - er en rulle med små nåle på, man ruller over huden. På rullen er der 192 nåle med en længde på 0,2 mm.

Hvad gør nålene?

Nålene stimulerer og prikker hul i huden for at stimulere kollagen- og elastin-produktionen, udglatte huden, og hjælpe til at hele og mindske ar og strækmærker gennem hudens naturlige helende proces. Det er en kontrolleret og blid 'skade' af huden, der styrker huden og gør den tykkere og stærkere.


Er man tålmodig, er Dermaroller et effektivt redskab, der virker på alle aldersrelaterede hudproblemer - og så kan den bruges af alle hudtyper, tørre som fedtede - og også meget sarte. Pigmenteringsproblemer, store porer og hænge-hud er den også effektiv imod. What's not to like?

Huden vil føles glattere og blødere og med en fin glød. Nålene holder porerne åbne, så de ikke blokeres af sebum, og forhindrer dermed inflammation i huden.

Nålene stimulerer huden til fornyelse; forbedrer blod- og mikrocirkulationen
Når du bruger Dermaroller kombineret med Dermaroller Lipopeptid Serum stimulerer du huden til en sund vækst af stamceller, sætter gang i kollagenproduktionen og binder epidermis og dermis bedre sammen.

Der er forskel på rullerne

Ruller til hjemmebrug bør ALDRIG være med en nållængde på over 0,2 mm - så kan du være sikker på ikke at skade huden.

Der er mange ruller på markedet, også mange ruller i tvivlsom kvalitet.

Vi bruger Dermaroller, den originale, tyske - som er den eneste rulle på markedet med resultater, der er medicinsk dokumenteret. Og så holder rullen i ca. 1 år ved brug 2-3 gange ugentligt - du kan mærke, når din rulle skal skiftes, den begynder at 'hænge i' huden.

Denne Dermaroller er også den eneste, der er dokumentation for ikke skader huden - Den er CE mærket (Certificeret Medicinsk Udstyr). Det er trods alt nåle, vi taler om her, og der er grund til at vælge din rulle med omhu.

Hvorfor virker det?

Når nålene rulles over huden, stimuleres huden til eksfoliering og øget blodcirkulation.

De små huller der bliver lavet i huden øger penetrering og absorbering af aktive stoffer fra serum og creme i de dybere hudlag. Det er derfor, man kan få øget effekt af alders-bekæmpende ingredienser, når man kombinerer Dermaroller med f.eks. Retinol, C-Vitamin og Peptider.

Rent faktisk kan du regne med at få 200 gange mere ud af de effektive ingredienser i din serum eller ampul, når du kombinerer den med Dermaroller.

Hvordan gør man?
Du kan se en kort instruktionsvideo her

Instruktionsvideo til Dermaroller™ HomeCareKit
Her er instruktionsvideoen, som giver dig grundig vejledning i brugen af Dermaroller™ HomeCare kittet. Det er nemlig yderst vigtig, at du bruger din hjemmeruller korrekt for, at opnå de bedste resultater for din hud.
Posted by Dermaroller Original Danmark on Sunday, September 13, 2015Brug den 2-3 gange om ugen på ansigt, hals, dekolleté og også gerne håndrygge.

Gør det ondt?

Det er ikke decideret smertefuldt, men man kan godt mærke at der 'sker' noget. Det føles ikke som nåle, der stikker i huden, men nogle områder er mere følsomme end andre.

Det bløder ikke!..og skal heller ikke bløde.

Du styrer selv trykket, og man skal ikke mase, men rulle med et fast tryk. Huden vil være rød, og måske lidt hævet, og det er derfor du typisk vil rulle om aftenen, så huden har hele natten til at regenerere i. Når du vågner har rødmen lagt sig, og huden ser sund og levende ud.

Hvad skal man være opmærksom på?

Hygiejne er meget vigtig. Rene hænder og ren hud inden du går igang. Rullen er din personligt og må ikke deles med andre. Hvis du taber den, skal den udskiftes, da nålene skal være helt lige. Efter brug skal rullen skylles og desinficeres med den medfølgende spray. Rullen opbevares i den medfølgende kasse, der beskytter den og holder den ren.

Hvornår må man ikke bruge Dermaroller?

Du må ikke bruge Dermaroller på inficeret hud, åbne sår, eller hvis du er i behandling for kræft.

Kom ned i butikken på Gammel Kongevej 163 - så viser vi dig Dermaroller og får en snak om hvad Dermaroller kan gøre for din hud.

3 kommentarer:

 1. Hejsa, jeg har læst på http://derma-roller.dk at man må bruge op til 0,5mm i ansigtet og op til 1,5mm der hjemme men det er noget helt andet i skriver?

  SvarSlet
 2. Hej Patrick - der findes rigtig mange Dermarollere på markedet, og det gør det meget svært at finde rundt i. Vi anbefaler KUN den CE certificerede, medicinsk godkendte originale Dermaroller. Denne producent leverer også til danske hospitaler, hvor dermarollere bruges til bl.a. brandsårspatienter. Nålene er lavet af kirurgisk stål og er placeret således at de prikker huller i huden og ikke flår huden op, som nogle andre ruller gør.
  Link til den originale Dermaroller: http://www.dermaroller.dk/
  Derfor vil vi heller ikke anbefale at man anvender en nål-længde på over 0,2 mm. Denne længde kan man trygt anvende til hjemmebrug - og producenten har kliniske tests, der beviser at huden ikke skades.
  Vi har set grelle eksempler på voldsomme reaktioner & skader på huden ved brug af længere nåle.
  Den originale Dermaroller laver ruller med længere nåle, men disse må kun anvendes under sterile forhold, af trænede sygeplejersker og rullen bruges kun 1 gang.
  Dermaroller er et fantastisk redskab, der giver super gode resultater, men den skal anvendes med respekt.
  Håber at det giver klarhed.
  Mange hilsner
  Malene

  SvarSlet