Giv huden glød

mandag den 9. januar 2012

Her i vinterkulden kan huden mangle sin vanlige, sunde glød. Det er ikke svært at pleje huden, så den helt naturligt ser strålende sund ud. Her er nogle enkle tips.

Rens & pleje

  1. Rens huden som du plejer, men lav et varmt kompres (en varm vaskeklud) som du presser mod huden.
  2. Brug en eksfolierende maske, der fjerner døde hudceller, det kan være en lermaske, hvis du har normal/kombineret hud, eller en enzym-maske hvis din hud er mere tør.
  3. Fugtmasker giver træt hud et umiddelbart boost - brug den eventuelt i stedt for din nat-creme. 
Klik her og se vores store udvalg af masker.

Snyd med kulør

  1. Selvbruner er en nem måde at friske hudens farve op på - så er det lidt sjovere at se sig selv i spejlet. Klik her og se vores udvalg, der er garanteret fri for orange toner, men bruner meget naturligt.
  2. Farvet dagcreme ligger lettere på huden end en foundation. Hudtonen jævnes ud, så den bliver mere ensartet. Dagcreme med farve indeholder lysreflekterende pigmenter, der ser meget naturlige og u-make-uppet ud. Madara Sun Flower er en let dagcreme med farve, som sælger godt i denne tid.
  3. Solskinspudder kan man komme langt med - på kindben og et let strejf på pande, næse, hage, så ser man lidt mere sund ud. Vi har solskinspudder både med og uden glimmer.
Indre pleje
  1. Drik en masse - skift te & kaffe ud med urte-te. Tilsæt smag til det vand du drikker - skiver af agurk, ingefær, lime eller appelsin gør dit vand lidt mere spændende at drikke. 
  2. Spis suppe. Suppe kan varieres i det uendelige, er kalorie-let og så kommer du til bunds i grøntsagsskuffen.
  3. Spis mere frisk frugt og grønt. Det kan man aldrig få for meget af :-)
Er du i tvivl om hvad du skal, så kom ned i en af butikkerne og få en snak med en af vores kosmetologer. Eller book en tid til vores Glow Facial - vi slipper dig ikke før din hud er strålende, lækker & blød.No Comments Yet, Leave Yours!