BB Cream - ny, revolutionerende foundation?

mandag den 12. december 2011

Helt nyt - for mig i hvert fald - er en ny foundation-type, der hedder BB Cream. BB står for Blemish Balm, og blev udviklet i Korea.

I Asien er den helt ensartede hud meget eftertragtet, og det er det du kan forvente dig af denne type foundation - en helt jævn hud.

UNE Intuitive Touch BB-Cream Foundation lover hele 7 ting:


Udglatter, korrigerer, fugter, fremhæver, matterer, nærer og beskytter. Denne foundation er mere dækkende både i forhold til tone, men også udjævnende på porer og fine linier. Den fugter og nærer huden, og beskytter med et solfilter. Alt sammen uden at det kan ses, at man har foundation på.

Det lyder næsten for godt til at være sandt...så jeg har prøvet den.

UNEs emballage er smart; et skydelåg med spejl på ydersiden. I emballagen ligger der en lille børste man kan bruge. Børsten er fin til concealer-brug, men ikke så egnet til påføring på hele ansigtet. Jeg brugte børsten under øjenene og en lille svamp til resten af ansigtet.

Konsistensen er overraskende cremet, men let. BB-cremen smelter faktisk på huden og er meget let at fordele. Dækkeevnen er også rigtig god, men ikke så dækkende som den concealer, jeg normalt bruger under øjnene. Til gengæld ligger BB-cream meget smukt på huden, hvor en concealer har tendens til at se 'kaget' ud, er denne foundation helt jævn og fin.

Min hud er tør, og specielt om vinteren har jeg haft problemer med at finde en foundation, der ikke udtørrer eller føles stram i løbet af dagen. BB-cremen føltes dejlig på huden hele dagen igennem, og jeg følte faktisk at huden var mere beskyttet end ellers (på et par kolde cykelture i regnvejr).

Så lutter ros - til BB-cream foundation. Jeg tror faktisk, at det er en revolution...

Bonus-info: Som et ægte øko-mærke, laver UNE refills til BB-Cream, der fås i 6 forskellige farver.

No Comments Yet, Leave Yours!