onsdag den 5. juni 2013

Hvilke skønhedsprodukter er der i mit skab lige nu?


Vores kunder spørger ofte om hvilke produkter vi selv bruger, så her får du muligheden for at lure i mit skab. 

Indholdet skifter konstant, for der er mange produkter, der skal prøves og nye spændende kommer til hele tiden. Men lige nu fungerer dette udvalg godt for mig - jeg er 41 år og min hud er meget, meget tørstig.

Dr. Hauschka Rensemælk - jeg bruger den til både øjne og ansigt. Kan rigtig godt lide at der er pumpe på og konsistensen er relativt tynd, og den er dermed drøj i brug.

Cattier Renseskum til de dage hvor jeg gerne vil have en rensesæbe - god og mild og tørrer ikke huden ud.

Hele 4 masker har jeg stående - bruger maske 1-2 gange om ugen.

Jurlique Fruit Enzyme Gel, Ren mini prøve på Glycolactic Peel Mask og to fugtmasker Dr. Hauschka Fugtmaske, som jeg bruger før jeg går i seng, og Patyka Intense Moisturising Mask, som jeg bruger hvis jeg skal til fest, eller på anden måde vise mig frem :-)

Ansigtsvand: Lavender Hydrating Mist fra Jurlique - elsker den duft, der får mig til at slappe af og trække vejret lidt dybere. Bruger den gerne flere gange i løbet af dagen.

Ansigtsolie Bioregenerate Rosehip Oil fra Pai som jeg bruger under min creme både morgen og aften. Giver cremen en hjælpende hånd og tilfører huden mange vitaminer.

To dagcremer: Balance Me Intensive Wrinkle Repair Cream og Madara Time Miracle Day. De er begge lette i konsistens og duft, trænger hurtigt ind og er den perfekte base for make-up.

Farvet dagcreme til de dage hvor jeg ikke gider så meget make-up - Madara Moon Flower BB cream. Let og fin - og så er man hurtigt færdig!

2 øjencremer, som jeg bruger sammen; først Madara Time Miracle Eye Cream og hen over bruger jeg Dr. Hauschka Øjenbalsam - den holder på fugten. Måske en smule overdrevet, men jeg kan ikke have, når mine øjne tørrer ud.

Med 2 butikker har jeg rigtig mange produkter at vælge imellem og hvor heldigt er det ikke lige, når man som jeg elsker at prøve nye ting.

Jeg kan dog godt forstå, hvis du selv bliver overvældet eller forvirret over de mange valg på hylderne - og det er derfor, du skal bede om hjælp. Vi kender cremerne i butikken, og med de rette spørgsmål hurtigt guide dig frem til et mere overskueligt antal produkter. For det er DIG produkterne skal virke for, og du er helt særlig!

No Comments Yet, Leave Yours!