Langt om længe rammer øko-bølgen nu også parfumerne

torsdag den 11. februar 2010


Eksklusive, økocertificerede parfumer

Honoré des Prés er en duftserie med 5 unikke økologiske parfumer designet af den talentfulde Olivia Giacobetti, 'næse' og duftmager for prestigefyldte huse såsom L'Artisan Parfumeur, Diptyque, Guerlain, Frédéric Malle og Agnès B.

Honoré des Prés parfumerne er helt naturlige og certificeret økologiske af ECOCERT. De indeholder ingen petrokemiske ingredienser, syntetiske duftstoffer og er fri for farve og phatalater.

Olivia Giacobetti tog udfordringen op og skabte en økologisk parfumeserie udelukkende med råmaterialer certificeret af ECOCERT®. Resultatet blev en teknisk og kunstnerisk bedrift - parfumerne dufter af naturens mangeartede stemninger og de 5 duftkompositioner er meget forskelligartede.

  • Bonté’s Bloom - Feminin, solrig, sommer. Forestil dig at du er klædt i bredskygget stråhat og hvid hør, og går langs solsikkemarker på en varm solrig eftermiddag og beundrer de dansende sommerfulge og guldsmede.
  • Chaman´s Party - En kompleks, træagtig og dyb duft. En sand eksplosion af en parfume med tophemmelige ingredienser - virker elskovsfremmende! En unisex-duft, der fungerer for begge køn.
  • Honoré’s Trip - En eksplosion af citrus. Duften, der skaber gode vibrationer og energi. Opfriskende og atletisk
  • Nu Green - Let, dugfrisk og mynte-agtig. Som navnet indikerer er duften grøn, frisk, blad-agtig og ny.
  • Sexy Angelic - Blød, sød, sart og lidt farlig. En feminin og sexet blanding af bitter mandel og pudrede noter. En hemmelig kærlighedseliksir, dyb og delikat.

Alle Honoré des Prés parfumerne leveres i en smuk og anderledes brun pap emballage - harmonika-foldet og helt unik. Prisen er ligeså eksklusiv som duftene; kr. 895,- men der er også hele 100 ml i de smukke flakoner. Læs mere her.

No Comments Yet, Leave Yours!