Naturlig hårfarve uden henna

fredag den 7. december 2012

Vi får mange henvendelser fra gravide, der gerne vil farve deres hår. Indtil nu har  vi ikke kunne give dem et sikkert alternativ, men det kan vi nu.K pour Karité Naturlig hårfarve er økocertificeret, 99% naturlig og uden henna. Farven dækker grå hår, men man skal ikke have mere end 50% grå i håret.

Det er en skyllefarve, der vaskes ud efter 6-8 hårvaske, så der er ingen uklædelige udvoksninger, der afslører, at håret er farvet. Det gør den også ideel til mænd.

Farven lægger sig udenpå hårstrået og toner håret 2-4 toner mørkere, mens highlights bliver bevaret - man får altså ikke en 'hjelm' af farve, men farven vil se naturlig ud. Farven tilpasser sig din egen grundtone - som vil være forskellig fra person til person.

De naturlige farvestoffer plejer håret og giver det mere volumen og glans. Håret vil ikke skulle vaskes så ofte og være meget lettere at sætte. Selv skadet hår vil have stor gavn af af blive plejet med hårfarven, bare vælg en tone, der ligger tæt på din egen hårfarve, så vil dit hår blive en mere intens farve og få skinnende glans.

Man kan ikke blege håret med denne type farve. Men man undgår den ofte rødlige undertone mange naturlige hårfarver har, takket være alun-saltet, som er med i pakken.

Farvepulveret bliver produceret i Burkina Faso hvor K pour Karité støtter den lokale produktion med en langsigtet plan for aftagelse af de producerede afgrøder og støtte til videreudvikling af produktionsapparatet.

Skyllefarvene fås i 8 toner. Du kan købe den her

Jeg glæder mig til at prøve! Se næste blogindlæg.


No Comments Yet, Leave Yours!