Forny huden

tirsdag den 11. september 2012Sommeren er gået på hæld - det er nu, at det er tid til at give huden en grundig fornyelseskur. Få træthed, urenheder, misfarvninger og fine liner til at forsvinde med denne effektive kur fra REN. De har en hel serie, der er som skabt til at give glød og energi til huden.

Ren Radiance-Serie
Serien indeholder en effektiv blanding af glykolsyre, mælkesyre og frugtsyre, der peeler huden, så friske hudlag kommer til syne.

For optimal effekt skal serien bruges som en koncentreret kur over en kort periode. Syrer i peelingprodukter til hjemmebrug er ikke så kraftige, som dem hudlæger bruger, men bruges de hver dag over en kort periode, vil man opnå rigtig gode resultater.

Sådan gør du:
Ren Resurfacing AHA-concentrate - er et koncentreret peeling-produkt der exfolierer, reducerer porer og fine linier og øger hudens evne til at holde på fugten.
Ryst flasken grundigt. Brug en pipette-fuld på ansigt, hals og dekolleté hver aften på ren hud. Brug natserum ovenpå. Huden kan prikke lidt.

Ren Radiance Perfection Serum - indeholder hyaluronsyrer (der er en face-plumber; altså udfylder finie liner) og stoffer der aktivt modvirker pigmentfejl og forbedrer hudtonen.
Bruges under dagcremen.

Glycolactic Radiance Renewal Mask. Du kan yderligere forstærke kuren ved at bruge masken 1 gang om ugen. Masken indeholder Frugtsyrer og Papain - peelingenzym fra papaya.
Brug den på ren hud en gang om ugen. Lad et tykt lag sidde ca. 10 min. Masken skylles herefter af.

Micro Polish Cleanser - er en exfolierende rensegel som bruges 2-3 gange om ugen. Den indeholder Papain, der exfolierer og beroliger, Glykolsyre som peeler og regulerer hudtonen, og mikroperler, der sliber huden fri for døde hudceller.

Planlæg kuren så du ikke udsætter din hud for sol - huden er mere modtagelig for solskader under en peeling-kur - så brug solfilter.

Giv også håndryggen en kur - du vil kunne se stor forskel.

Køb produkterne her:
Ren Resurfacing AHA-concentrate kr. 360,-
Ren Radiance Perfection Serum kr. 450,-
Glycolactic Radiance Renewal Mask kr. 375,-
Micro Polish Cleanser kr. 250,-


No Comments Yet, Leave Yours!