Hvad laver din hud mens du sover?

tirsdag den 21. august 2012Hvad laver din hud egentlig mens du sover?

Om dagen udsættes vi for sol, vind, forurening og stressede situationer – her har din hud brug for den nødvendige beskyttelse i form af en god creme. Om natten, mens du ligger og slapper af, går din hud på arbejde. Det er her, at huden genopbygger sig selv og udskiller de affaldsstoffer som er ophobet i løbet af dagen. 

Hvordan kan vi så bedst muligt understøtte vores huds natlige processer? 

Traditionelt bliver det anbefalet at bruge en fed creme så huden kan optage en masse fugt og næring imens man sover og man vågner således op med en dejlig blød hud. Men Dr. Hauschka mener at dette er at gøre huden en bjørnetjeneste - i stedet for at gavne huden, gør man den i stedet afhængig af cremen og langsomt ødelægger den hudens naturlige evne til at regenere og normalisere sig selv.
Dr. Hauschkas løsning til en smuk hud, som kan arbejde og holde sig selv sund, er et aftenritual, som består af en rensecreme og skin tonic. Altså ingen creme. For langt de fleste er denne enkle natplejerutine nok, men for nogle er det nødvendigt at hjælpe huden endnu mere i gang med at normalisere sig selv. Det kan f.eks. være hvis man længe har brugt fede natcremer eller hvis huden af en årsag er i ubalance. Her kan Dr. Hauschkas hudkure være en aktiv hjælp.
Hvis du har lyst til at kaste dig ud i en ny måde at pleje huden om natten på kan det foregå således: Start med Dr. Hauschka Rensecreme til at rense huden med og følg op med Dr. Hauschka Skin Tonic. Begge produkter indeholder aktive stoffer, som sætter gang i hudcellerne, så deres natlige arbejde understøttes bedst muligt. Føles din hud meget tør i starten kan en af hudkurene fra Dr. Hauschka være løsningen. Hver kur varer 28 dage, da det er huden naturlige rytme – i løbet af 28 dage fornyes alle celler i det øverste lag af huden. Kuren følger dermed hudens naturlige rytme og bidrager aktivt til processen og aktiviteterne i huden.
Læs mere om Dr. Hauschka Hudkur
Skrevet af Isabelle Fruerlund, greenskin.dk

No Comments Yet, Leave Yours!