Mineral Make-up der ikke kan fejle

mandag den 28. juni 2010

Vi har lige fået franske UNE make-up i butikkerne. Make-up, der er baseret på mineralske pigmenter, og som er let og transparent i udtrykket.

Filosofien bag mærket er at den skal være let at bruge - 'intuitiv make-up' - make-up der ikke kan gå galt.

Det er et stort sortiment, med mange smukke, dæmpede farver. En del af produkterne er økocertificerede af franske EcoCert, resten er enten naturlige eller certificeret naturlige. Emballagen er moderne og smuk - de flade æsker har spejllåg og øjenskyggerne leveres med penselbørste.

Specielt Sfumato-linien er fin; bløde blyanter, der er lette at tone ud og øjenskygger, der giver perfekte smoky eyes. Sfumato-blyanterne fås i et væld af fine farver, ingen af dem hårde kontrast farver, men blide nuancer som ellers ikke ses i blyantsform. Det ER virkelig let make-up; nem at have med, drysser ikke og fylder næsten intet i make-up pungen.

Hvordan bruges de? Tegn en streg tæt på vippekanten og så højt op på øjenlåget du vil - gør dig ikke umage; tvær den på, og ton så farven ud enten med en finger eller en lille børste. Færdig! Det kan alle finde ud af. Blyanterne koster kr. 95,-.

Priserne for hele serien ligger mellem kr. 95,- og 199,-. Se hele serien her.

1 kommentar: